Parterapeut Psykoterapeut Sexolog Parterapi Nordsjælland Helsinge Hillerød

Sara Maitsland

Om Sara Maitsland:

Jeg er uddannet og certificeret Psykoterapeut, Kognitiv Parterapeut og Sexolog, samt har taget en MasterClass i Psykologi.


Som privatpraktiserende terapeut og relations-rådgiver i Helsinge - Hillerød, arbejder jeg dagligt med mennesker som har brug for støtte og vejledning, i en vanskelig periode af deres liv. Nogle kommer pga. personlig udvikling, nogle for at forebygge, andre for at bearbejde en krise der er opstået i deres liv.


Jeg har mange års erfaring med personlig udvikling og hjælper folk med at forbedre kommunikationen i deres relationer, samt guider mennesker til at blive mere tro overfor sig selv, så de kan få det liv de inderst inde længes efter.


Her arbejdes med alt fra kommunikation, frustrationer, personlig udvikling, manglende lyst og til at tage ansvar for egen livsglæde. 


Jeg beskæftiger med menneskers psykiske problemstillinger, både i privatlivet samt arbejdslivet. Gennem terapien hjælper jeg mennesker med at få en bedre selvindsigt, der kan give dem et bedre selvbillede og dermed en stærkere base for forandringer i livet.


I terapien støtter jeg dig ved at lytte og være objektiv, samt guider dig ved at udfordre dig på dine vante tanker og mønstre, så du kan udvikle dig og på sigt opnå det liv, du gerne vil have.


Jeg arbejder ud fra principper hentet i kognitiv terapi, imago, coaching og kropsdynamisk psykoterapi, så disse metoder vil undertiden blive inddraget i terapi-sessionerne.


Som terapeut modtager jeg løbende supervision og deltager fortsat i kurser, samt efteruddannelse, for at udbygge min faglige ekspertise.

Jeg er medlem af Dansk Sexolog-forening. 

Hvorfor vælge mig?

Søger du en terapeut som er nærværende, som har fokus på klar tale, som giver plads til både sårbarhed og lette grin, så har du fundet frem til den rette.


Her er intet tabu, i stedet arbejder vi på at fjerne frygten for at være anderledes.

Du lærer at stå ved dig selv og dine behov og få modet til at være dig!


Jeg som terapeut vægter det højt at være rummelig, empatisk og stadig have et glimt i øjet når dette er på sin plads.


Alt foregår i respekt og fortrolighed. Jeg som terapeut er underlagt tavshedspligt.