Parterapeut Psykoterapeut Sexolog Parterapi Nordsjælland Helsinge Hillerød

Sara Maitsland

Anbefalinger og udtalelser fra klienter:

Jeg havde bestilt online terapi ved Sara M. og var lidt nervøs for, om det ville blive akavet at fortælle om mine problemer til en person på den anden side af skærmen, men hun fik det lynhurtigt til at virke helt naturligt, så jeg følte mig godt tilpas. Jeg syntes det var rart at få hjælp på denne måde, siddende i min egen sofa hvor jeg trygt kunne læne mig tilbage og lade hende hjælpe mig på vej. Hun var nærværende og venlig, så hende vil jeg gerne anbefale.

Kvinde 36 år

Vi takker dig for at stille problemstillingen klart op for os. Nu ved vi hvad vi skal arbejde med og er begyndt at bruge de redskaber du gav os, på daglig basis. Det var en lærerig oplevelse at komme hos dig. Det giver os stor glæde i vores forhold.

Par 32 + 37 år

Hold da op hvor var jeg målløs da jeg pludselig havde delt mine hemmelige tanker med en fremmed terapeut, men du gjorde det bare så nemt. Jeg kunne nærmest ikke lade være. Du kunne rumme mig og lærte mig at rumme mig selv. Skal ikke længere bruge kræfter på at gemme mig. Så nu har jeg mere energi og overskud både til kæresten og arbejdet. Fra hjertet tak.

Kvinde 49 år

Hvor har det været en udviklings-rejse jeg har været på, siden jeg startede hos Sara. Jeg bliver udfordret og motiveret, men samtidigt er der plads til grin ind i mellem. Jeg ville ikke være kommet så langt med mine drømme og mål, hvis ikke jeg havde bestilt den første tid hos hende. Jeg skylder hende en stor tak!

Mand 36 år

Sara, du tog os alvorligt og gav os et nødvendigt puf bagi, så vi fik øjnene op for hvad vores forhold har brug for. Havde du ikke gjort det, så var vi nok gået fra hinanden nu!! Ja du er direkte, men på en god måde, så det ikke bare bliver navlepilleri. Det var vores held at vi valgte terapien hos dig.

Par 29 + 34 år

Jeg kan stærkt anbefale Sara M. som terapeut. Man bliver mødt med respekt og forståelse. Jeg går derfra med fornyet energi hver gang.

Mand 31 år

Jeg følte mig så forkert inden jeg kom til dig. Jeg passede ikke ind nogen steder og var træt kontant. Min kæreste forstod ikke mine reaktioner og det gjorde jeg faktisk heller ikke selv. Jeg tænkte dag og nat. Jeg vidste jo ikke at der var noget der hed Hsp. Da du fortalte mig at der var noget der hed særligt sensitiv, vidste jeg ikke hvad du mente. Du gav dig god tid, til at forklare hvad det betød og hvad det kunne indebære på godt og ondt. Jeg følte mig så genkendt og endelig vidste jeg hvorfor jeg reagerede som jeg gjorde. Du gav mig værktøjer til hvordan jeg kunne håndtere at være Hsp. Tak fordi du gav mig ro indeni og troen på at jeg er ok.

Kvinde 28 år

Tak for sidst Sara, du kommer 100% til at se os igen, for det var simpelt hen så fedt at få et ekstra sæt øjne til at kigge på vores parforhold. Du tog ikke parti, så vi følte os begge meget trygge ved dig. Næste gang kommer vi til dig inden vi går i hårdknude.

Par 47 + 52 år

Hvad er en sexolog? Jeg var ikke sikker. Men jeg fandt ud af at det var lidt som en inspirator til at få et godt sexliv. Jeg havde mistet lysten til intimitet og sex, og tog chancen ved at bestille en tid hos dig. Tak tak tak! Jeg troede aldrig jeg skulle få lyst igen, men nu glæder jeg mig allerede til næste gang. Du får mine bedste anbefalinger Sara Maitsland.

Kvinde 35 år

Vi kom til dig en mørk eftermiddag og var ærligt talt pokkers nervøse for hvad vi nu skulle igennem. Vi blev mødt med dit varme smil og åbne sind. Sikke en lettelse!!! Der var heldigvis ingen løftede pegefingre, men du åbnede vores øjne for mange ting. Der var stearinlys og god stemning selvom det var svære emner, så vi gik derfra med ro i sjælen og vidste at du nok skulle hjælpe os igennem det her.

Par 26 + 29år

Vi takker for endnu en meget givende samtale. Vi er meget glade for det forløb vi har gennemgået hos dig. Rart at ingen af os skal føle sig forkerte. Hvor har vi fået mange gode værktøjer, det er kanon. Du tager os alvorligt, tak for det.

Par 25 + 38 år

Du er skarp og fanger problematikken lynhurtigt, men giver stadig plads til tænkepauser og humor. Det gjorde det nemt for mig at åbne mig op. En kvik og grundig terapeut.

Mand 36 år 

Kære Sara. Vores børn var efterhånden flyttet hjemmefra, vi er begge gået på efterløn og hvor skulle det så føre os hen?? Heldigvis hjalp du os til at finde nye glæder ved vores forhold og vi fandt nye fælles ting at kaste os ud i. Vores fælles værdier var intakte, men vi var drevet fra hinanden. Vi er oprigtigt glade for at have fundet hinanden igen, hvem der bare tidligere havde vidst hvad parterapi kunne gøre for os. Det har været hårdt, men også en fornøjelse, i hvert fald nu.

Par 64 + 67 år

En sommer-hilsen og en stort tak fra os. En update: Vi gik hos dig sidste år hvor vi stod i problemer til halsen. Men i dag har vi købt nyt hus hvor vi glædeligt venter vores 2.barn. Vi er lykkelige for at have fortsat sammen og er meget tættere på hinanden nu, end vi havde kunnet forestille os. Det skulle du lige have at vide. Tak

Par 31 + 31 år

Du gav mig hjælp og styrke til at fokusere på min egen udviklingsproces. Jeg var igennem en svær tid i sorg, med mange svære valg. Du var en støtte jeg ikke ville have været foruden. Jeg gik stærkere derfra og klogere på mig selv, hver eneste gang.

Mand 33 år

Anbefaling: Min mand og jeg havde opgivet vores ægteskab hvis ikke det var for Sara Maitsland. Vi kunne ikke forstå hinandens signaler og adfærdsmønstre og det lærte Sara os i parterapien. Nu forstår jeg hvorfor vi hele tiden løb panden mod en mur. Det er jeg meget taknemlig for.

Par 42 + 46 år

To kvinder i et forhold, det kan give mange skænderier som hos alle andre, men du giver os håb for at det kan takles. Jeg havde aldrig før været i et homoseksuelt parforhold, og var bange for de fordomme der kunne følge med. Men du åbnede mine øjne for at det ikke behøver være tabu. Jeg var lidt i tvivl om min seksualitet, men du hjalp mig med at lære mig selv bedre at kende, så jeg nu ved at jeg er i det forhold, som jeg ønsker at være i. Det har givet os ro og glæde.

Kvindeligt par 27 + 35 år

Hej Sara, ville bare sige mange tak for en virkelig god session. Det har været meget givtigt for mig og jeg føler at jeg fik meget ud af det. Så mange tak for de gode råd. Din empati, dine eftertænksomme vinkler og dit varme gemyt giver tryghed. Her er god mulighed for at udvikle sig med din støtte. Ser frem til vores næste session hvor vi skal kigge på mine negative handlemønstre, det lyder meget interessant. Tror det kan give mig meget på sigt.

Mand 27 år